Aluetilaisuus Mikkelissä 2. tammikuuta 2020

Hyvä eteläsavolaiset tietokirjailijat

Suomen tietokirjailijat ry järjestää aluetilaisuuden Mikkelissä 2. tammikuuta 2020 klo 17.30–20.00. Tapahtumapaikka on Sokos Hotel Vaakunan Frans & Michelle Bistro (Porrassalmenkatu 9, 50100 Mikkeli). Tilaisuudessa esiintyy Suomen tietokirjailijat ry:n aluetoimikunnan puheenjohtaja Riitta Suominen. Hän kertoo tietokirjailijana toimimisesta digitaalisessa tietoympäristössä ja sosiaalisessa mediassa sekä yhdistyksen aluetoiminnan vilkastumisesta ja monimuotoistumisesta viime vuosina.

FT Riitta Suominen toimii aktiivisesti Twitterissä ja Facebookissa kielen ja viestinnän asiantuntijana. Hän väitteli viime elokuussa julkisen alan verkkoteksteistä ja sosiaalisen median päivityksistä. Suominen on myös kirjoittanut kaupunkien Twitter-toiminnasta ja kouluttanut tietokirjailijoita sekä muita asiantuntijoita sosiaalisen median ammatilliseen hyödyntämiseen. Yhdistyksen luottamustehtävissä Suominen on toiminut parikymmentä vuotta.

Esitelmän jälkeen yhdistyksen jäsenille tarjotaan kevyt päivällinen. Tarjoilua varten pyydetään sitovat ilmoittautumiset 28.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen timo.tossavainen@ltu.se.

Tervetuloa!

Timo Tossavainen
Etelä-Savon aluevastaava
timo.tossavainen@ltu.se