Aluetilaisuus Mikkelissä 2. tammikuuta 2019

- Ilmoittaudu 28.12. mennessä!

Suomen tietokirjailijat ry ja Mikkelin kaupunginkirjasto järjestävät yhteistyössä aluetilaisuuden Mikkelissä 2. tammikuuta 2019 klo 15.00–16.00. Tapahtumapaikka on Mikkelin kaupunginkirjaston yläkerran aula (II krs, Raatihuoneenkatu 6, 50100 Mikkeli).

Tilaisuudessa esiintyy oppikirjailija Virpi Loikkanen. Hän kertoo kokemuksistaan sähköisten oppimateriaalien laatimisesta. Loikkanen toimii Savonlinnan lyseon lukion sekä Savonlinnan taidelukion uskonnon, filosofian ja elämänkatsomustiedon opettajana. Opetustyön lisäksi hän on ollut mukana hankkeissa, joissa on pilotoitu tabletlaitteiden opiskelukäyttöä ja koulutettu opettajia eri puolilla Suomea. Tilaisuus on kaikille avoin.

Esitelmän jälkeen yhdistyksen jäsenille tarjotaan kevyt päivällinen läheisessä ravintolassa. Päivällisellä yhdistyksen Etelä-Savon aluevastaava ja hallituksen jäsen Timo Tossavainen kertoo Educa-messuilla julkaistavasta oppimateriaalien tulevaisuutta käsittelevästä kirjasta. Tarjoilua varten pyydetään sitovat ilmoittautumiset 28.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen timo.tossavainen@ltu.se.

Tervetuloa!

Timo Tossavainen
Etelä-Savon aluevastaava
timo.tossavainen@ltu.se