Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijoiden poliitikkopaneeli ja aluetapahtuma 25.3. Seinäjoella

Suomen tietokirjailijat ry:n Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alue järjestää Seinäjoen kaupunginkirjaston kanssa poliitikkopaneelin tieto- ja oppikirjallisuuden nykytilasta ja tulevaisuudesta Seinäjoella. Miten Suomesta tehdään tietokirjallisuuden kärkimaa? –paneeli pidetään maanantaina 25. maaliskuuta klo 18 Seinäjoen kaupunginkirjastossa.

Yleisötilaisuus: Poliitikkopaneeli tieto- ja oppikirjallisuudesta

Paikka: Apila-kirjasto, Jaaksi-sali (os. Alvar Aallon katu 14, 60100 Seinäjoki)
Aika: maanantai 25.3. klo 18

Tietokirjallisuuden sekä lukemisen ja koulutuksen merkityksestä suomalaiselle hyvinvoinnille ovat keskustelemassa kansanedustajaehdokkaat Lasse Hautala (kesk.), Susanna Koski (kok.), Kati Nummensalo (kd.) ja Jutta Urpilainen (sd.). Tilaisuuden juontaa Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen. Tilaisuus on yleisölle avoin.

Jäsentilaisuus: Keskustelua paneelin pohjalta

Paikka: Hotelli-ravintola Alma, erillinen kokoustila (os. Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki)
Aika: maanantai 25.3. klo 19

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijoiden jäsenet keskustelevat yleisötilaisuuden herättämistä ajatuksista ja muustakin tietokirjallisuuteen ja koulutukseen liittyvästä paneeliin osallistuneiden kanssa. Keskustelun yhteydessä nautitaan iltapala.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen ja tiedot ruoka-ainetoiveista 15.3. mennessä osoitteeseen ilkka.makela@netikka.fi tai ilkka.makela@seinajoki.fi

Ilkka Mäkelä
Etelä-ja Keski-Pohjanmaan aluevastaava
ilkka.makela@netikka.fi tai ilkka.makela@seinajoki.fi
040 593 9694