Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijoiden aluetapahtuma 3. joulukuuta Seinäjoella

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijat järjestävät yhdessä Seinäjoen kaupunginkirjaston kanssa kirjailija Karo Hämäläisen yleisöluennon maanantaina 3.12.2018 klo 18.00.

Yleisötilöaisuus: Kaksi kosmopoliittia - Alexander Stubb ja Paavo Nurmi

Paikka: Apila-kirjasto, Suuri kirjasali, lasiseinän edusta (os. Alvar Aallon katu 14, 60100 Seinäjoki)

Aika: maanantai 3.12.2018 klo 18

Kirjailija, toimittaja ja kirjallisuusarvostelija Karo Hämäläinen on monipuolinen kirjoittamisen ammattilainen, jonka tuotanto ulottuu aina lastenkirjoista sijoitustietokirjoihin asti. Elämäkerran Alex hän kirjoitti yhdessä Alexander Stubbin kanssa, ja se oli vuonna 2017 Tietokirjallisuuden Finlandia -ehdokkaana. Romaanin Yksin päähenkilönä on legendaarinen juoksija Paavo Nurmi, ja tämä teos oli vuoden urheilukirja 2015 ja sai myös Savonia-palkinnon. Karo Hämäläinen kertoo esityksessään Alex-tietokirjan synnystä ja siitä, millaista oli kirjoittaa romaania Yksin todellisesta historiallisesta henkilöstä. Yleisötilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Jäsentilaisuus: Tieto- ja kaunokirjallisuuden rajankäyntiä

Paikka: Hotelli-ravintola Alma (os. Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki)

Aika: maanantai 3.12.2018 klo 19

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijoiden jäsentilaisuudessa keskustellaan Karo Hämäläisen esityksen pohjalta tieto- ja kaunokirjallisuuden rajapinnoista. Nykyään Parnasso-lehden vastaavana tuottajana toimivalla Hämäläisellä on kokemusta muidenkin lehtien toimittamisesta, joten jäsenillä on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia monista ajankohtaisista aiheista. Keskustelun yhteydessä nautitaan iltapala.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen ja tiedot ruoka-ainetoiveista 28.11. mennessä osoitteeseen ilkka.makela@netikka.fi tai ilkka.makela@seinajoki.fi

Ilkka Mäkelä
Etelä-ja Keski-Pohjanmaan aluevastaava
ilkka.makela@netikka.fi tai ilkka.makela@seinajoki.fi
040 593 9694