aluetilaisuus 23.4. seinäjoella

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijoiden aluetapahtuma 23. huhtikuuta Seinäjoella

Suurlähettiläs Mikko Pyhälä saapuu Seinäjoelle maanantaina 23.4.2018 paitsi Etelä-Pohjanmaan Paasikivi-seuran myös Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijoiden jäsentilaisuuteen puhumaan kansainvälisistä kokemuksistaan maailman kriisialueilla ja diplomatian käytävillä.


Yleisötilaisuus: Kekkonen, Vietnam, Tsekkoslovakia

Paikka: Seinäjoen kaupunginkirjasto Apila, Jaaksi-sali (os. Alvar Aallon katu 14, 60100 Seinäjoki)
Aika: maanantai 23.4. klo 18

Tietokirjailija ja suurlähettiläs emeritus Mikko Pyhälä on ollut ulkoasiainministeriön palveluksessa vuosina 1972-2013. Hän sai Tieto-Finlandia-palkinnon vuonna 1992 yhdessä Jukka Salon kanssa teoksesta Amazonia (Otava). Paasikivi-seuran järjestämässä kaikille avoimessa tilaisuudessa on mahdollista kysyä ja keskustella muistakin kansainvälisistä kysymyksistä. Yleisötilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen, ja se on tarkoitettu myös Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijoiden jäsenille.

Tervetuloa!
 

Jäsentilaisuus: Intia, Sri Lanka, Afganistan

Paikka: Hotelli-ravintola Alma, näyttämön kokoustila (os. Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki)
Aika: maanantai 23.4. klo 19.30

Tietokirjailija ja suurlähettiläs emeritus Mikko Pyhälä on nähnyt nuorena diplomaattina läheltä monet kriisitilanteet. Hän esittää tulkintansa mm. poliittisten johtajien toiminnasta sekä Indira Gandhin ja Rajiv Gandhin murhista dramaattisine seurauksineen. Tilaisuudessa on mahdollista kysyä ja keskustella asiantuntijan johdolla ajankohtaisistakin kansainvälisen diplomatian tapahtumista. Keskustelun yhteydessä nautitaan iltapala.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen ja tiedot ruoka-ainetoiveista 20.4. mennessä osoitteeseen ilkka.makela@netikka.fi tai ilkka.makela@seinajoki.fi

Ilkka Mäkelä
Etelä-ja Keski-Pohjanmaan aluevastaava
ilkka.makela@netikka.fi tai ilkka.makela@seinajoki.fi
040 593 9694
 

Mikko Pyhälän kuva: Risto Laine / Siltala