aluetilaisuus 21.3. seinäjoella

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijoiden aluetapahtuma 21. maaliskuuta Seinäjoella

- Ilmoittaudu jäsentilaisuuteen viimeistään maanantaina 19.3.2018!

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijat järjestävät yhdessä Seinäjoen taidehallin kanssa tietokirjahaastattelun keskiviikkona 21.3.2018.

 
Yleisötilaisuus: Minä maalaan kuin jumala – Ellen Thesleffin elämä ja taide

Paikka: Seinäjoen taidehalli (os. Upankatu 3, 60100 Seinäjoki)
Aika: keskiviikko 21.3. klo 18

Tietokirjailija, taide- ja kulttuurihistorioitsija Hanna-Reetta Schreck on julkaissut viime vuonna elämäkerran Ellen Thesleffistä, joka oli yksi merkittävimpiä pohjoismaalaisia maalareita ja Suomen ensimmäisiä ekspressionisteja. Kaikille avoimessa tilaisuudessa Hanna-Reetta Schreckiä haastattelee lehtori Ilkka Mäkelä. Tietokirjailija Schreck myös esittelee Ellen Thesleffin tuotantoa. Yleisölle on varattu mahdollisuus kysymysten esittämiseen. Yleisötilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Lämpimästi tervetuloa!

 
Jäsentilaisuus: Kuvataiteilijaelämäkerta kirjoittamisprosessina

Paikka: Hotelli-Ravintola Alma (os. Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki)
Aika: keskiviikko 21.3. klo 19

Tietokirjailija Hanna-Reetta Schreckin kirjoittama taiteilijaelämäkerta Minä maalaan kuin jumala (Teos 2017) kertoo Ellen Thesleffin kiehtovan tarinan, ja siinä on hyödynnetty ensimmäisen kerran myös Suomen kultakauden taiteilijan laajaa kirjeenvaihtoa. Hanna-Reetta Schreck kertoo elämäkerran valmistamisprosessista, ja hän tekee parhaillaan myös väitöskirjaa Ellen Thesleffin taiteesta. Keskustelun yhteydessä nautitaan iltapala.

Nähdään jäsentilaisuudessa!
 

Ilmoittautuminen ja tiedot ruoka-ainetoiveista 19.3. mennessä osoitteeseen ilkka.makela@netikka.fi tai ilkka.makela@seinajoki.fi.

Ilkka Mäkelä
Etelä-ja Keski-Pohjanmaan aluevastaava
ilkka.makela@netikka.fi tai ilkka.makela@seinajoki.fi
040 593 9694