Tietokirjaraati ruotii uutuuskirjoja Turun Kirjamessuilla

23.09.2021

Perinteinen Tietokirjaraati arvioi viittä ajankohtaista tietokirjaa Turun Kirjamessuilla lauantaina 2. lokakuuta. Kirjoja arvioivat Suomen Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi, Turun Sanomien kulttuuritoimituksen päällikkö Tuomo Karhu, kirjailija Niina Repo ja kulttuurihistorian professori Hannu Salmi. Raadin juontaa Suomen tietokirjailijoiden viestintäpäällikkö Anne Rutanen. Tietokirjaraadin järjestävät Suomen tietokirjailijat ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Turun Kirjamessujen ajankohtaisteemana on tänä vuonna Tiedon murros. Messuilla nähdäänkin runsaasti tietokirja-aiheista ohjelmaa. Keskusteluissa pohditaan esimerkiksi tieteen sananvapautta, nykypäivän informaatiotulvaa sekä valeuutisten syntyä ja tunnistamista.

Suomen tietokirjailijat ry:llä on Turun Kirjamessuilla oma osasto A/53. Osastolla voi mm. tutustua yhdistyksen toimintaan sekä saada tietoa yhdistyksen apurahoista ja jäseneksi liittymisestä. Osastolla voi myös osallistua tietovisaan ja voittaa uutuustietokirjoja. Esillä on myös paikallistan tietokirjailijoiden teoksia, joihin voi tulla tutustumaan.

Tietokirjaraati Turun Kirjamessuilla

Lauantaina 2.10.2021 klo 14.45–15.20 Tieto-lavalla
Tietokirjaraati ruotii viittä ajankohtaista tietoteosta. Raadissa ovat Suomen Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi, Turun Sanomien kulttuuritoimituksen päällikkö Tuomo Karhu, kirjailija Niina Repo ja kulttuurihistorian professori Hannu Salmi. Juontajana Suomen tietokirjailijoiden viestintäpäällikkö Anne Rutanen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296 I www.suomentietokirjailijat.fi  | Turun Kirjamessut

Ajankohtaista