Tietokirjallista ohjelmaa Helsingin Kirjamessuilla

17.10.2019

Helsingin Kirjamessuilla on tarjolla monipuolista tietokirjaohjelmaa. Perinteinen Tietokirjaraati ruotii viittä ajankohtaista tietokirjaa, ja Tietokirjailijapalkinnot jaetaan 19. kerran ansiokkaasta tietoteostuotannosta.

Lisäksi Suunnista kirjaan -tapahtuma tuo messuille torstaina ja perjantaina 8 000 koululaista ja toisen asteen opiskelijaa. Suunnista kirjaan on kirjamessuilla järjestettävä tapahtuma, jossa eri-ikäiset nuoret kiertelevät messuilla etsimässä vastauksia tehtävälomakkeiden kysymyksiin. Suunnistuksen tarkoituksena on saada nuoret kiinnostumaan lukemisesta ja kirjallisuudesta. Tapahtuman toteuttavat Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto.

Suomen tietokirjailijat ry:n lavaohjelma Helsingin Kirjamessuilla 2019

Tietokirjailijapalkintojen jako lauantaina 26.10. klo 12.30–13.00 Kruununhaka-lavalla

Tietokirjailijapalkinnot myönnetään 19. kerran tunnustuksena laajasta ja ansiokkaasta tietoteostuotannosta. Palkinnot jakavat Suomen tietokirjailijat ry:n puheenjohtaja Markku Löytönen ja varapuheenjohtaja Tuula Uusi-Hallila.

Tietokirjaraati lauantaina 26.10. 15.00–16.00 Kruununhaka-lavalla

Tietokirjaraati ruotii viittä ajankohtaista tietoteosta. Raadissa ovat mukana vapaa kirjoittaja ja näyttelijä Kaarina Hazard, muusikko ja käsikirjoittaja Holle Holopainen, media-ammattilainen ja kirjailija Jussi Lähde sekä toimittaja ja kirjailija Anna-Stina Nykänen. Raadin juontaa toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen.

Lisätiedot:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 7296
www.suomentietokirjailijat.fi

Ajankohtaista