Tietokirjailijat mittelevät Runokuun Tietokirjaraadissa - Teemana on tänä vuonna Raja

21.06.2022

Runokuun Tietokirjaraadissa kolme tietokirjailijaa lukee otteita teoksistaan yrittäen voittaa puolelleen sekä tuomarit että yleisön. Runokuun ja Tietokirjaraadin teemana on tänä vuonna Raja. Tietokirjaraati pidetään perjantaina 26.8.2022 klo 17.00–18.00 Rosebud Sivullisessa (Kaisaniemenkatu 5). Tilaisuutta voi seurata myös verkossa.

Tietokirjaraadissa kilpailijat lukevat otteita teoksistaan ja pyrkivät voittamaan puolelleen raadin ja yleisön. Mittelössä ovat mukana tietokirjailijat Ari Haasio, Suvi Ratinen ja Ville-Juhani Sutinen. Ari Haasio puolustaa tietokirjaansa Suvaitsematon Suomi (Avain 2021, kirjoitettu yhdessä Markku Mattilan kanssa), Suvi Ratinen teostaan Omat huoneet – Missä naiset kirjoittivat vuosisata sitten (Tammi 2021) ja Ville-Juhani Sutinen teostaan Matkalla Suomeen – Tarinoita heimojen maasta (Into 2022).

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät vapaa kirjoittaja ja näyttelijä Kaarina Hazard, toimittaja ja Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtaja Ville Blåfield sekä graafinen suunnittelija ja kuvittaja Kasper Strömman. Juontajana tapahtumassa on viestintäasiantuntija ja tietokirjailija Katleena Kortesuo.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tietokirjaraati on osa Runokuu OFF -ohjelmaa. Tapahtuman järjestää Suomen tietokirjailijat, ja tapahtumaa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.

Runokuun Tietokirjaraati
Aika: Perjantaina 26.8.2022 klo 17.00–18.00
Paikka: Rosebud Sivullinen, Kaisaniemenkatu 5, 00100 Helsinki ja verkossa Rosebud Sivullisen Youtube-kanavalla.
Vapaa pääsy. 

Tutustu esiintyjiin täällä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296
www.suomentietokirjailijat.fi | www.runokuu.fi |

Ajankohtaista