Tietokirjailijaluennon aiheena tulevaisuus Volter Kilpi verkossa -tapahtumassa

24.06.2020

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon 15.–19.2020 tilalla järjestetään Volter Kilpi verkossa -etätapahtuma. Etätapahtuma soveltaa peruutetun tapahtuman Tuleville polville -teemaa. Ohjelmaa voi seurata kirjallisuusviikon verkkosivuilla.

Tietokirjailijaluennon Volter Kilpi verkossa -tapahtumassa pitää SITRAn tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva otsikolla Tulevaisuuden utopiat ja megatrendit. Luennolla käsitellään tulevaisuuden mahdollisuuksia ja ilmiöitä. Mitä tulevaisuudesta voi tietää, ja miltä tulevaisuudessa mahdollisesti näyttää? Luento on katsottavissa heinäkuun ajan tapahtuman verkkosivuilla.

Mikko Dufva on työskennellyt Sitran tulevaisuusasiantuntijana kaksi vuotta. Hän tarkastelee työkseen tulevaisuuden kehityskulkuja, niiden välisiä jännitteitä ja tulevaisuuteen liittyviä mielikuvia. Hän on kirjoittanut selvityksiä mm. megatrendeistä ja heikoista signaaleista sekä tieteellisiä artikkeleita systeemisestä ennakoinnista. Dufva on väitellyt tekniikan tohtoriksi tulevaisuutta koskevan tiedon tuottamisesta.

Luennon järjestää Suomen tietokirjailijat ry, ja luentoa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus.


Tietokirjailijaluento Volter Kilpi verkossa -tapahtumassa
Mikko Dufva: Tulevaisuuden utopiat ja megatrendit
Perjantaina 17.7.2020 klo 10.00–10.30
www.vkkustavissa.fi

Mikko Dufvan kuva: Miikka Pirinen


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lipponen | Tapahtumatuottaja | Suomen tietokirjailijat ry
johanna.lipponen@suomentietokirjailijat.fi | 050 505 4306
www.suomentietokirjailijat.fi

Ajankohtaista