Tiedekirjaraati ruotii ajankohtaisia tietokirjoja verkossa

17.01.2022

Tieteiden yön viihdyttävä Tiedekirjaraati ruotii viittä ajankohtaista tietoteosta. Tiedekirjaraati järjestetään torstaina 20.1.2022 klo 17–18 verkossa. 

Raadissa ovat tiedekasvatuksen professori Maija Aksela, Heurekan teematuottaja ja kirjailija Paula Havaste, ilmasto- ja ympäristökysymyksiin erikoistunut tiedetoimittaja Mikko Pelttari sekä kosmologi Tommi Tenkanen. Raatia johtaa Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan dekaani, tietokirjallisuuden professori Pirjo Hiidenmaa. Kirjat arvioidaan asteikolla 1–5.

Tiedekirjaraatia voi seurata maksutta YouTubessa ja Tieteiden yön verkkotapahtuma-alustalla. Verkkotapahtuma-alustalla voi seurata kaikkia Tieteiden yön tapahtumia. Sivuston käyttö on maksutonta, mutta edellyttää kirjautumista. Yleisölle suositellaan vieraskirjautumista anonyymilla käyttäjänimellä.

Tapahtuman tallenne on nähtävissä 20.–31.1.2022. Tervetuloa kuulemaan, minkä teoksen raati nostaa voittajaksi!

Tapahtuman järjestävät Suomen tietokirjailijat ry ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskus. Tiedekirjaraati on osa Tieteiden yötä, joka on tieteen oma kaupunkitapahtuma Helsingissä. Tiedekirjaraati striimataan Rosebud Sivullisesta Helsingistä.  


Tiedekirjaraati Tieteiden yössä
Torstaina 20.1.2022 klo 17–18
Katsoa striimiä tai tallennetta tästä.
 

Lisätiedot:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296
www.suomentietokirjailijat.fi | Tapahtuma Facebookissa | www.tieteidenyo.fi

Ajankohtaista