Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtajaksi Sanna Haanpää

24.09.2019

Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtajaksi on valittu Sanna Haanpää. Haanpää siirtyy tehtävään Opetushallituksesta. Hän on työskennellyt pitkään myös Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:ssa ja Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teostossa. Haanpää on koulutukseltaan lakimies, ekonomi ja kasvatustieteiden maisteri.

”Haanpäällä on erinomaista tietämystä tekijänoikeuskysymyksistä, laajat verkostot sekä arvokasta kokemusta oppimateriaaleista. On hienoa saada hänet joukkoomme”, sanoo Suomen tietokirjailijat ry:n puheenjohtaja Markku Löytönen.

Vuodesta 2006 Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtajana toiminut Jukka-Pekka Pietiäinen jää eläkkeelle. Hän työskentelee normaalisti vuoden loppuun asti. Sanna Haanpää aloittaa tehtävässään 1. marraskuuta 2019.

”Tiedolla ja tietokirjallisuudella on yhä tärkeämpi merkitys tässä ajassa, ja olen hyvin iloinen päästessäni työskentelemään tietokirjailijoiden ja tietokirjallisuuden aseman hyväksi”, sanoo Haanpää.

Lisätiedot:
Markku Löytönen  
Puheenjohtaja | Suomen tietokirjailijat ry
markku.loytonen@helsinki.fi | 050 041 2928
www.suomentietokirjailijat.fi

Suomen tietokirjailijat ry on maamme suurin kirjailijajärjestö. Se edistää tietokirjallisuutta, jakaa apurahoja ja palkinto-ja sekä valvoo tieto- ja oppikirjailijoiden tekijänoikeudellisia ja taloudellisia etuja. Yhdistyksellä on yli 3 200 jäsentä.

Ajankohtaista