Suomen tietokirjailijat ry:n syyskokous on pidetty

17.11.2018

Suomen tietokirjailijat ry:n syyskokous pidettiin tänään lauantaina 17.11.2018 Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen sääntöjen 6 pykälässä mainitut asiat. Kokouksessa valittiin hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle, vahvistettiin uusi toimintasuunnitelma ja vuoden 2019 jäsenmaksujen suuruus sekä päätetiin tulo- ja menoarviosta.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Jaakko Heinimäki, Lassi Saressalo ja Tuula Uusi-Hallila. Heinimäkeä ei voitu valita uudelle kaudelle, koska hän on ollut hallituksessa sääntöjen salliman enimmäismäärän eli kolme kolmivuotiskautta. Saressalo oli ilmoittanut, ettei hän hae uudelle kaudelle.

Kolme vuotta hallituksessa toiminut Tuula Uusi-Hallila oli käytettävissä toiselle kaudelle. Hänen lisäkseen ehdokkaina olivat Aki Hietala, Irma Kakko, Janne Käpylehto, Kai Myrberg, Anne Mäntynen, Agneta Rahikainen, Teuvo Riikonen, Arja Sahlberg ja Jussi Särkelä.

Ehdokkaista hallitukseen valittiin Suomen ympäristökeskuksen tutkija Kai Myrberg, suomen kielen dosentti Anne Mäntynen ja äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori Tuula Uusi-Hallila. Uusi-Hallila valittiin toiselle kaudelle, ja Mäntynen on ollut hallituksen jäsen yhden kauden vuosina 2013-2015.

Lue lisää ehdokkaista täällä.

Vuoden 2018 hallituksen jäsenet täällä.

Kuvassa vasemmalta Myrberg, Mäntynen ja Uusi-Hallila.

Ajankohtaista