Kirjasampoon oma sivu tietokirjallisuudelle

30.10.2017

Kaunokirjallisuuden verkkopalveluna aiemmin tunnettu kirjastojen Kirjasampo.fi on nyt julkaissut oman osion tietokirjallisuudelle: www.kirjasampo.fi/tietokirjallisuus.

Kirjasampoon on vuodesta 2016 lähtien tallennettu myös tietokirjallisuuteen liittyviä sisältöjä. Tietokantaan on lisätty palkittuja kotimaisia tietokirjailijoita ja valikoituja, ansiokkaita teoksia. Verkkopalvelussa julkaistaan nykyisin säännöllisesti tietokirjallisuuteen liittyviä uutisia, ja palvelussa on toteutettu tietokirjavinkkien juttusarjoja. Tietokirjoja on koottu myös kirjahyllyihin.

Uudella sivulla esitetään kootusti Kirjasammon tietokirjallisuutta käsittelevää sisältöä. Tietokirjallisuuden esittäminen palvelussa on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n kanssa.

Palvelussa jatkuu loppuvuoden aikana Marikan kirjajuttuja -sarja, jossa julkaistaan viikoittain tiettyyn teemaan liittyen kolme kiinnostavaa kirjavinkkiä. Sarjan kuusi osaa julkaistaan Kirjasammossa maanantaisin 6.11. alkaen. Aiemmat Marikan kirjajuttuja -sarjan tietokirjavinkit ovat linkitettynä Kirjasammon tietokirjallisuussivulle. Sivulla ilmestyy jatkossa myös Kirjasammon toimituksen oma kuukausittainen tietokirjavinkki.

Kirjasampo.fi on suomalaisten kirjastojen valtakunnallinen kirjallisuuden verkkopalvelu, joka on osa Kirjastot.fi-palvelukokonaisuutta.


Lisätietoja:
Tuomas Aitonurmi
Informaatikko ja toimittaja
Kirjasampo
Kirjastot.fi
tuomas.aitonurmi(at)kirjastot.fi
040-5471431
www.kirjasampo.fi

Ajankohtaista