Haluatko Faktahommiin? Haemme toiminnanjohtajaa!

23.04.2019

TOIMINNANJOHTAJA

Suomen tietokirjailijat ry hakee toiminnanjohtajaa nykyisen toiminnanjohtajan jäädessä eläkkeelle. Tehtävä toivotaan otettavan vastaan 1.11.2019 alkaen.

Toiminnanjohtaja johtaa yhdistyksen operatiivista toimintaa. Hän valmistelee ja esittelee hallituksessa esille tulevat asiat ja huolehtii päätösten toimeenpanosta.

Toiminnanjohtaja on myös yhdistyksen taloudenhoitaja ja Tietokirjallisuuden edistämiskeskuksen asiamies. Hänellä on useita kirja-alan ja tekijänoikeusalan luottamustehtäviä.

Hakijalta edellytetään hyvää kirja-alan tuntemusta ja kiinnostusta kulttuurialaan. Hänen tulee olla hyvin verkostoitunut ja yhteistyökykyinen toimija. Hänen tehtävänään on pitää yhteyttä poliittisiin päättäjiin, virkamiehiin ja muihin sidosryhmiin.

Hakijalta vaaditaan erinomaista suomen kielen hallintaa sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa. Järjestöelämän kokemus ja tietokirjailijan työn tuntemus katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla vähintään ylempi korkeakoulututkinto.

Yhdistyksen hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen (ei todistuksia liitteeksi) toimitetaan 20. toukokuuta 2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jukka-pekka.pietiainen@suomentietokirjailijat.fi. Ansioluettelo lisätään sähköpostin liitteeksi PDF-muodossa.

Lisätietoja antavat puheenjohtaja Markku Löytönen (0500 412 928 to 2.5. klo 12-16 ja ma 13.5. klo 12-16 tai markku.loytonen@helsinki.fi) ja toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen (050 543 9891 ti 7.5. klo 13-16 ja to 9.5. klo 13-16 tai jukka-pekka.pietiäinen@suomentietokirjailijat.fi).  

Suomen tietokirjailijat ry on Suomen suurin kirjailijajärjestö, jolla on 3 200 jäsentä ja kuuden hengen toimisto. Yhdistys on tietokirjailijoiden edunvalvoja, jolla myös monia yleishyödyllisiä tehtäviä. Yhdistys jakaa apurahoja yli kaksi miljoonaa euroa vuodessa. Lisätiedot: www.suomentietokirjailijat.fi.

Ajankohtaista