Haemme verkkotapahtumatuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

10.01.2021

Suomen tietokirjailijat ry on Suomen suurin kirjailijajärjestö. Se edustaa yli 3 300 tieto- ja oppikirjailijaa. Yhdistys jakaa vuosittain apurahoina noin kaksi miljoonaa euroa. Lisätietoja yhdistyksestä verkkosivuillamme.

Verkkotapahtumatuottaja työskentelee yhdistyksemme viestinnän tiimissä yhdessä tiedottajan ja viestintäpäällikön kanssa. Vastuullasi on erityisesti virtuaalivierailujen ja webinaarien järjestäminen. Verkkotapahtumien lisäksi osallistut myös messujen, koulutuksien ja yhdistyksen muiden tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen. Työhön sisältyy myös vaihtelevia projekteja eri yhteistyötahojen kanssa sekä erilaisia viestinnän tehtäviä, kuten some-viestintää ja sen kehittämistä.

Tehtävässä tarvitaan hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, yhteistyökykyä ja nykyaikaisten viestintäkanavien tuntemusta. Toivomme kokemusta verkkotapahtumien tuottamisesta sekä some-sisällöntuotannosta. Työ edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, monipuolista järjestelmien hallintaa sekä kykyä työskentelyyn itsenäisesti ja useiden projektien kanssa samanaikaisesti. Eduksi lasketaan kirja- tai kulttuurialan tuntemus, esiintymiskokemus ja kokemus videoviestinnästä tai valokuvauksesta.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kirja-alalla, hyvät työedut, mukavan työyhteisön ja viihtyisät työtilat Helsingin Hietalahdessa. Työ on vuoden määräaikaisuus, ja se alkaa 1.3. tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset, joihin on liitettävä ansioluettelo ja palkkatoivomus, lähetetään sunnuntaihin 24.1. mennessä viestintäpäällikkö Anne Rutaselle osoitteeseen anne.rutanen@suomentietokirjailijat.fi. Lisätiedot puhelimitse to 14.1. klo 14.00–16.00 ja ke 20.1. klo 10–12, puh. 050 351 2771.

Ajankohtaista