Haemme korkeakouluharjoittelijaa

22.04.2022

Suomen tietokirjailijat ry on Suomen suurin kirjailijajärjestö, joka edustaa yli 3 300 tieto ja oppikirjailijaa. Yhdistys edistää suomalaista tieto- ja oppikirjallisuutta, valvoo tieto- ja oppikirjailijoiden tekijänoikeudellisia ja taloudellisia etuja, tukee tietoteosten kirjoittajia sekä edistää jäsentensä ammattitaitoa ja etiikkaa. Yhdistys jakaa vuosittain apurahoina lähes kaksi miljoonaa euroa. 

Korkeakouluharjoittelija työskentelee yhdistyksemme viestinnän tiimissä ja osallistuu erityisesti kirjamessujen, koulutuksien ja yhdistyksen muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Työhön sisältyy myös tietokirjakatalogin valmistamista sekä erilaisissa projekteissa ja viestinnän tehtävissä avustamista. Tehtävät määräytyvät harjoittelijan kokemuksen ja taustan mukaan.

Tehtävässä edellytetään soveltuvia opintoja humanistisista tai yhteiskuntatieteistä, hyvää suomen kielen kirjallista taitoa, yhteistyökykyä ja kiinnostusta kirja-alasta. Arvostamme tietokirjallisuuden opintoja, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kokemusta esimerkiksi somesisältötuotannosta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan arvostamme ennen kaikkea halua oppia uutta ja intoa tarttua monipuolisesti erilaisiin tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen harjoittelupaikan kirja-alalla, lounasedun ja mukavan työyhteisön. Toimistomme sijaitsee Helsingin Hietalahdenrannassa. Harjoittelija voi tehdä osin myös etätyötä. Harjoittelu kestää 2–3 kuukautta, ja se alkaa elo- tai syyskuussa 2022. Harjoittelu on ensisijaisesti kokopäiväinen, 37,5 tuntia viikossa. Harjoittelun tekeminen osa-aikaisena pidentää sen kestoa. Sekä harjoittelun kesto että aloitusaika voidaan sopia harjoittelijan toiveen mukaisesti.

Maksamme harjoittelusta Kelan työssäoloehdon täyttävän vähimmäispalkan suuruista palkkaa. Yliopiston korkeakoulutuki on korkeakouluharjoittelijan palkkaamisen edellytys.

Hakemukset toimitetaan 4.5.2022 mennessä viestintäpäällikkö Anne Rutaselle osoitteeseen anne.rutanen@suomentietokirjailijat.fi. Lisätiedot puhelimitse torstaina 28.4. klo 10–12 puh. 050 351 2771.

Ajankohtaista