Haemme korkeakouluharjoittelijaa viestintätehtäviin kirja-alalle

16.01.2023

Suomen tietokirjailijat ry on Suomen suurin kirjailijajärjestö, joka edustaa yli 3 300 tieto ja oppikirjailijaa. Yhdistys edistää suomalaista tieto- ja oppikirjallisuutta, valvoo tieto- ja oppikirjailijoiden tekijänoikeudellisia ja taloudellisia etuja, tukee tietoteosten kirjoittajia sekä edistää jäsentensä ammattitaitoa ja etiikkaa. Yhdistys jakaa vuosittain apurahoina lähes kaksi miljoonaa euroa. Lisätietoa verkkosivuillamme.

Korkeakouluharjoittelija työskentelee yhdistyksemme viestinnän tiimissä ja osallistuu erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Työhön sisältyy myös tietokirjakatalogin valmistamista sekä erilaisissa projekteissa ja viestinnän tehtävissä, kuten somekampanjoissa, avustamista. Tehtävät määräytyvät harjoittelijan kokemuksen ja taustan mukaan.

Tehtävässä edellytetään soveltuvia opintoja humanistisista tai yhteiskuntatieteistä, hyvää suomen kielen kirjallista taitoa, yhteistyökykyä ja kiinnostusta kirja-alasta. Arvostamme tietokirjallisuuden opintoja, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kokemusta esimerkiksi somesisältötuotannosta. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan arvostamme ennen kaikkea halua oppia uutta ja intoa tarttua monipuolisesti erilaisiin tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen harjoittelupaikan kirja-alalla, lounasedun ja mukavan työyhteisön. Toimistomme sijaitsee Helsingin Hietalahdenrannassa. Harjoittelija voi tehdä osin myös etätyötä. Harjoittelu kestää 2–3 kuukautta, ja se alkaa maalis- tai huhtikuussa 2023. Harjoittelu on ensisijaisesti kokopäiväinen, 37,5 tuntia viikossa. Harjoittelun kesto ja aloitusaika voidaan sopia harjoittelijan toiveen mukaisesti.

Maksamme harjoittelusta Kelan työssäoloehdon täyttävän vähimmäispalkan suuruista palkkaa. Yliopiston korkeakoulutuki on korkeakouluharjoittelijan palkkaamisen edellytys.

Hakemukset toimitetaan 29.1.2023 mennessä viestintäpäällikkö Anne Rutaselle osoitteeseen anne.rutanen@suomentietokirjailijat.fi. Lisätiedot puhelimitse perjantaina 20.1. klo 10–12 puh. 050 351 2771.

Ajankohtaista