Hae lasten- ja nuorten tietokirjailijaa vierailulle kirjastoosi perjantaina 7. syyskuuta

8.05.2018

Lasten ja nuorten TIETOKIRJA.FI-päivä on tänä vuonna perjantaina 7. syyskuuta. Tietokirjallisuuden edistämiskeskus rahoittaa kahdenkymmenen lasten ja nuorten tietokirjailijan vierailut kirjastoihin ympäri Suomen.

Kirjastossa esiintyvä tietokirjailija lukee, kertoo ja keskustelee kirjoistaan. Lisäksi kirjailija voi tuoda mukanaan omia kirjojaan.

Syksyllä 2018 kirjastovierailulle lähtevät muun muassa Ilari Aalto, Laura Ertimo, Tiina Hautala, Marjut Hjelt, Tytti Issakainen, Sari Kanala, Titta Kuisma, Jukka Laajarinne, Lasse J. Laine, Elina Lappalainen, Liisa Lauerma, Raili Mikkanen, Viljami Ovaskainen, Sanna Pelliccioni, Ilpo Probst, Mia Rönkä, Pirkko-Liisa Tiitinen, Riitta Tulusto ja Katariina Vuori.

Vierailua haetaan Suomen tietokirjailijat ry:n sivuilla olevalla verkkolomakkeella torstaihin 31.5. mennessä. Hakemuksia voi tehdä vain kirjastojen henkilökunta. Hakemuksia ei oteta vastaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Hakuajan päätyttyä arvotaan, mitkä kaksikymmentä kirjastoa saavat tietokirjailijavieraan ja missä kirjastossa kukin kirjailija esiintyy.

Vierailun toteutuminen ilmoitetaan kirjastoille kesäkuun loppuun mennessä. Samalla kirjastoille ilmoitetaan myös kirjailijan yhteystiedot. Kirjastot ja kirjailijat sopivat keskenään esiintymisen kellonajan ja muut käytännön järjestelyt. Tietokirjallisuuden edistämiskeskus maksaa esiintyjille 250 euron palkkion, matkakulut ja mahdolliset päivärahat.

Täytä hakulomake osoitteessa: https://www.suomentietokirjailijat.fi/yhdistys/tietokirjailijavierailut-kirjastoissa.html

Lisätiedot:
Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry
eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296

Ajankohtaista