Rekisteröidy asiantuntijahakuun

Suomen tietokirjailijat ry:n jäsenet edustavat asiantuntijoina useita eri aloja arkeologiasta äidinkieleen. Yhdistyksen ylläpitämä asiantuntijarekisteri tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden hakea esimerkiksi puhujaa, luennoitsijaa tai kirjoittajaa.

Syötä tietosi asiantuntijarekisteriin alla olevalla lomakkeella. Tiedot tulevat näkyviin heti, kun ne on hyväksytty yhdistyksen toimistossa. Asiantuntijarekisteriin hyväksytään vain Suomen tietokirjailijoiden jäseniä.

Muista pitää tunnus ja salasana tallessa. Tarvitset niitä päivittäessä omia tietojasi.

Omien tietojen päivittäminen

Osoitteenmuutokset on ilmoitettava erikseen toimistoon ja asiantuntijarekisteriin, sillä asiantuntijarekisterin tiedot eivät ole yhteydessä yhdistyksen jäsenrekisteriin.

Kaikki tietojen muokkaukset on hyvä tehdä jo olemassa olevaan profiiliin. Älä siis luo itsellesi uutta asiantuntijaprofiilia, jos olet hukannut salasanasi tai käyttäjätunnuksesi. Jos unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, ota yhteyttä yhdistyksen toimistoon.

Huomaa, että lomakkeessa voi ilmoitaa ainoastaan yhden verkkosivuosoitteen. Jos sinulla on useampi sähköpostiosoite, voit ilmoittaa ne Sähköposti (vapaa) -kentässä ja erottaa osoitteet toisistaan pelkällä välilyönnillä.

Jos olet kiinnostunut tekemään kouluvierailuja, ilmoittaudu myös Lukukeskuksen kirjailijatietokantaan. Lukukeskus järjestää yhteensä noin 1 000 kirjailijavierailua vuosittain. Vierailut välitetään kirjailijatietokannan kautta. Tietokanta on väline sopivan kirjailijavierailijan löytämiseen ja tilaamiseen. Sen kautta eri tahot, esimerkiksi koulut ja kirjastot, tilaavat kirjailijoita esiintymään. Kun tilaus tulee, Lukukeskus ottaa yhteyttä kirjailijaan ja kysyy, sopiiko ehdotettu vierailu kirjailijalle. Suomen tietokirjailijoiden ja Lukukeskuksen yhteisenä tavoitteena on lisätä erityisesti tietokirjailijavierailuiden määrää.

Rekisteröitymislomake

YHTEYSTIEDOT
Tähän kirjoittamasi sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksenasi.
Tähän kirjoittamasi sähköpostiosoite näkyy asiantuntijarekisterissä.
Tämä osoite näkyy asiantuntijarekisterissä.
Kirjoita täydellinen osoite tähän (alkuun http://).
LISÄTIEDOT