Kirjastojen haku TIETOKIRJA.FI-päivän tietokirjailijavierailusta on avoinna 9.6. asti

15.5.2017

Lasten ja nuorten TIETOKIRJA.FI-päivä on tänä vuonna perjantaina 8. syyskuuta. Tietokirjallisuuden edistämiskeskus rahoittaa kahdenkymmenen lasten ja nuorten tietokirjailijan vierailut kirjastoihin ympäri Suomen.

Kirjastossa esiintyvä tietokirjailija lukee, kertoo ja keskustelee kirjoistaan, ja tuo mukana omia kirjojaan.

Syksyllä 2017 kirjastovierailulle lähtevät muun muassa Ilari Aalto, Laura Ertimo, Paula Havaste, Marjut Hjelt, Vuokko Hurme, Markus Hotakainen, Tytti Issakainen, Iiris Kalliola, Elina Lappalainen, Liisa Lauerma, Martti Lintunen, Markku Löytönen, Mika Myllyneva, Viljami Ovaskainen, Sanna Pelliccioni, Ilpo Probst, Maia Raitanen, Mia Rönkä ja Suvi Vehmanen.

Hae lasten ja nuorten tietokirjailijaa vierailulle Suomen tietokirjailijat ry:n sivuilla olevalla verkkolomakkeella perjantaihin 9.6. mennessä. Hakemuksia voi tehdä vain kirjastojen henkilökunta. Hakemuksia ei oteta vastaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Hakuajan päätyttyä arvotaan, mitkä kaksikymmentä kirjastoa saavat tietokirjailijavieraan ja missä kirjastossa kukin kirjailija esiintyy.

Vierailun toteutuminen ilmoitetaan kirjastoille viimeistään viikolla 26. Samalla kirjastoille ilmoitetaan myös kirjailijan yhteystiedot. Kirjastot ja kirjailijat sopivat keskenään esiintymisen kellonajan ja muut käytännön järjestelyt. Tietokirjallisuuden edistämiskeskus maksaa esiintyjille 250 euron palkkion, matkakulut ja mahdolliset päivärahat.

Täytä hakulomake osoitteessa:

www.suomentietokirjailijat.fi/hae-asiantuntijaa/tietokirjailijavierailut/kirjasto/

 

Lisätiedot:

Eveliina Laurila | Tiedottaja | Suomen tietokirjailijat ry

eveliina.laurila@suomentietokirjailijat.fi | 050 574 5296

 

www.tietokirja.fi

www.suomentietokirjailijat.fi