Suomen tietokirjailijat ry hakee tiedottajaa

3.1.2017

TIEDOTTAJA

Suomen tietokirjailijat ry on Suomen suurin kirjailijajärjestö. Se edustaa yli 3100 tieto- ja oppikirjailijaa. Yhdistys jakaa vuosittain apurahoina noin kaksi miljoonaa euroa.

Haemme yhdistykseemme tiedottajaa.

Tiedottaja toteuttaa yhdistyksen sisäistä ja ulkoista viestintää yhdessä viestintäpäällikön kanssa. Tiedottaja vastaa yhdistyksen verkkosivuista ja sosiaalisen median viestinnästä sekä toimittaa ja taittaa yhdistyksen jäsen- ja muita tiedotteita. Hän myös osallistuu messujen, koulutuksien ja yhdistyksen muiden tilaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen. Työhön sisältyy myös vaihtelevia projekteja eri yhteistyötahojen kanssa.

Tehtävässä tarvitaan erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa, yhteistyökykyä ja nykyaikaisten viestintäkanavien tuntemusta. Työ edellyttää erilaisten julkaisujärjestelmien ja ohjelmien (erityisesti InDesign) hallintaa. Kirja-alan tuntemus lasketaan eduksi. Työ on vakituinen.

Hakemukset, joihin on liitettävä ansioluettelo ja palkkatoivomus, lähetetään torstaihin 19.1. klo 16.00 mennessä toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäiselle osoitteeseen jukka-pekka.pietiainen(at)suomentietokirjailijat.fi. Tehtäviin liittyviä kysymyksiä voi lähettää samaan osoitteeseen. Tiedusteluja voi tehdä myös puhelimitse ke 11.1. klo 9.30-11.30 ja ma 16.1. klo 10-12, puh. 050 543 9891.